Κεντρική Ασίστ Περαστικός Κούρσα χωρίς “δράκο”

Κούρσα χωρίς “δράκο”

Sfairopoulos-thumb

Το όνομά του έπαιξε αρκετά για τον πάγκο της Εθνικής, που σύντομα θα μείνει “ακέφαλη“, καθώς ο Αντρέα Τρινκιέρι πρόκειται να μας αποχαιρετήσει. Κι έπαιξε με αρκετές πιθανότητες, όμως πλέον δεν συνεχίζει την κούρσα.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος ήταν… περαστικός από τη σκέψη κάποιων μέσα στην ομοσπονδία, αλλά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν ενστερνίστηκε την άποψή τους. Ο “δράκος” δεν θα είναι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, εκ νέου ομοσπονδιακός τεχνικός, οπότε πάμε σε κούρσα για δύο.

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι η ιδανικότερη των περιπτώσεων, ενώ ακολουθεί (χωρίς όμως να έχει λιγότερες ελπίδες) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν είναι ο πρώτος επιλαχών, αλλά ο Κατσικάρης περιμένει -με αξιώσεις- δουλειά από ομάδα του εξωτερικού (με το βλέμμα στραμμένο στην ιβηρική χερσόνησο) και κάτι τέτοιο θα εκμηδενίσει τις πιθανότητες να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Γιατί δεν χωράνε δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη.

Υπάρχουν και τρίτες σκέψεις, όπως για παράδειγμα να ρίξουμε ένα βλέμμα στη γειτονική Τουρκία, εκεί όπου κατοικοεδρεύουν ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Δημήτρης Ιτούδης, αλλά αμφότεροι στην παράσταση νίκης δεν συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανότητες.

Όλα αυτά είναι τα ισχύοντα για την ώρα. Αύριο ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί. Όπως συνήθιζε να λέει κι ο Γιάννης Ιωαννίδης (τελικά δεν είμαι τόσο Περαστικός από το μπάσκετ, έχουν δει πράγματα τα μάτια μου) “κάνε με προφήτη να σε κάνω βασιλιά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Η μαύρη πέτρα και το… κανόνι

Πού είσαστε ωρέ λεβέντες; Χαθήκαμε βρε… Τι να κάνω, που έπρεπε να υπηρετήσω και τη μαμά πα…