Κεντρική Α1 Κολοσσός Κοντά στις ακαδημίες

Κοντά στις ακαδημίες

kolossos-team
Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παίκτες του Κολοσσού είχαν οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών της ομάδας, το περασμένο Σάββατο στο Βενετόκλειο.

Συγκεκριμένα, οι Χριστόφορος Στεφανίδης και Τρέβις Σίμπσον , συζήτησαν με τα παιδιά και απάντησαν στο “βομβαρδισμό” ερωτήσεων που τους τέθηκαν, πάνω σε θέματα τακτικής, διατροφής, προπόνησης κ.α.

Αρχές όπως την ομαδικότητα, τη συγκέντρωση, την σκληρή δουλειά και προετοιμασία υπογράμμισε ο Στεφανίδης στους νεαρούς αθλητές: “Ομάδα είναι ο διπλανός, ο συμπαίκτης. Άλλο ο καλός παίκτης, άλλο ο καλός συμπαίκτης. Είστε για να υποστηρίζετε, όχι για να κρίνετε”.

Από την άλλη ο Σίμπσον επεσήμανε την κατάθεση ψυχής που πρέπει να κάνει ένας παίκτης στο γήπεδο, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για να καταφέρει κάποιος να γίνει σωστός επαγγελματίας: “Όσο πιο σκληρό το παιχνίδι, τόσο πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Να δίνετε τα πάντα στο γήπεδο.

Κοιμηθείτε καλά, ξεκουραστείτε, δείτε τα λάθη σας. Όσο πιο σοβαρά πάρετε το σχολικό πρωτάθλημα, τόσο πιο καλοί επαγγελματίες θα γίνετε”.

Προπονητές των ακαδημιών είναι οι Κυριάκος Μάγος (στα μίνι) και Βασίλης Καλαποδάκης (στους παμπαίδες), οι οποίοι προετοιμάζουν όσο καλύτερα γίνεται τους νεαρούς αθλητές για να κάνουν το βήμα στη μεγάλη ομάδα χωρίς όμως να παραμελείται το σχολείο.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …