Κεντρική Basket League Κολοσσός “Κοιτάμε τα επόμενα ματς”

“Κοιτάμε τα επόμενα ματς”

Priftis-vlema

Ο Κολοσσός Ρόδου παρά την ήττα του από τον Ολυμπιακό στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέσα στο ΣΕΦ, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα μετά και την ήττα στην έδρα του από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης υποστήριξε πως το μυαλό της ομάδας του βρίσκεται στα επόμενα παιχνίδια και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

“Για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε έναν πολύ απλό στόχο. Θέλαμε να εμφανιστούμε σοβαροί, ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς απέναντι στον Ολυμπιακό. Είχαμε και καλά διαστήματα, αλλά και κάποια κενά διαστήματα. Εμείς έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, κρίσιμα ματς και το μυαλό μας είναι εκεί. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα“, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Κολοσσού Ρόδου.

Από την πλευρά του ο Σάββας Ματσαμάς τόνισε: “Ήταν ένα παιχνίδι σήμερα το οποίο χρειαζόμασταν για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να δείξουμε ότι υπάρχουμε ως ομάδα μετά την ήττα από την Πάτρα. Έχουμε 15 ημέρες για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να δουλέψουμε για ένα κρίσιμο ματς και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Συναγερμός στον Κολοσσό

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν τρία κρούσματα στην ομάδα, λίγες μέρες πριν τ…