Κεντρική Α1 Κολοσσός Θωμά είσαι σπίτι;

Θωμά είσαι σπίτι;

arapis-thomas

Στον Κολοσσό προσπαθούν να συνέλθουν από τον τρόπο με τον οποίο έχασαν το παιχνίδι από τον Απόλλωνα Πατρών. Τα έχουν με την τύχη τους, αφού “μπήκαν κάποια σουτ χωρίς λογική“, όπως χαρακτηριστικά λένε, αλλά και με τον τρόπο που προσέγγισαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το “φάρμακο” για τέτοιες ήττες, που αν δεν αντιμετωπιστούν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, είναι περισσότερη δουλειά και καλύτερη προπόνηση. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η “προσθήκη” του Θωμά Αράπη, ο οποίος κάνει προπονήσεις με τον Κολοσσό, θα παραμείνει όλη την επόμενη εβδομάδα στο νησί και αν πείσει θα αποκτηθεί, κυρίως για να υπάρχει ποιοτικότερη προετοιμασία για τους αγώνες.

Στα 21 του ο πρώην παίκτης της Καβάλας δεν αποτελεί ακόμα μια μονάδα που θα αλλάξει τα δεδομένα, αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί να μπει και στα “βαθιά” (αν πείσει τον Δημήτρη Πρίφτη), καθώς πλέον οι αντίπαλοι “διαβάζουν εύκολα” τους πόιντ γκαρντ του Κολοσσού.

Ζητούμενο για τους Ροδίτες είναι να μπει όσο γίνεται πιο γρήγορα (ακόμα δεν έχει συμβεί) ο Τσαρ στην εξίσωση, ενώ απαιτείται μεγαλύτερη σταθερότητα από παίκτες όπως ο Σίμπσον και ο Όσμπι, καλύτερος έλεγχος του ρυθμού, ώστε να μην φεύγει ψηλά το σκορ, όπως συνέβη στο ματς με τον Απόλλωνα.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …