Κεντρική Basket League Κολοσσός Θωμά είσαι σπίτι;

Θωμά είσαι σπίτι;

arapis-thomas

Στον Κολοσσό προσπαθούν να συνέλθουν από τον τρόπο με τον οποίο έχασαν το παιχνίδι από τον Απόλλωνα Πατρών. Τα έχουν με την τύχη τους, αφού “μπήκαν κάποια σουτ χωρίς λογική“, όπως χαρακτηριστικά λένε, αλλά και με τον τρόπο που προσέγγισαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το “φάρμακο” για τέτοιες ήττες, που αν δεν αντιμετωπιστούν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, είναι περισσότερη δουλειά και καλύτερη προπόνηση. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η “προσθήκη” του Θωμά Αράπη, ο οποίος κάνει προπονήσεις με τον Κολοσσό, θα παραμείνει όλη την επόμενη εβδομάδα στο νησί και αν πείσει θα αποκτηθεί, κυρίως για να υπάρχει ποιοτικότερη προετοιμασία για τους αγώνες.

Στα 21 του ο πρώην παίκτης της Καβάλας δεν αποτελεί ακόμα μια μονάδα που θα αλλάξει τα δεδομένα, αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί να μπει και στα “βαθιά” (αν πείσει τον Δημήτρη Πρίφτη), καθώς πλέον οι αντίπαλοι “διαβάζουν εύκολα” τους πόιντ γκαρντ του Κολοσσού.

Ζητούμενο για τους Ροδίτες είναι να μπει όσο γίνεται πιο γρήγορα (ακόμα δεν έχει συμβεί) ο Τσαρ στην εξίσωση, ενώ απαιτείται μεγαλύτερη σταθερότητα από παίκτες όπως ο Σίμπσον και ο Όσμπι, καλύτερος έλεγχος του ρυθμού, ώστε να μην φεύγει ψηλά το σκορ, όπως συνέβη στο ματς με τον Απόλλωνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Στην Ελλάδα ο Λόσον!

O Τάι Λόσον θα ήταν η βόμβα του Κολοσσού, ωστόσο εξελίχθηκε σε… φιάσκο καθώς δεν ήρθ…