Κεντρική NBA Θέλει να φύγει ο Ιλιασόβα
NBA

Θέλει να φύγει ο Ιλιασόβα

ilyasova griffin

ilyasova-griffin
Την φυγή του από το Μιλγουόκι επιθυμεί ο Ερσάν Ιλιασόβα, όντας πολύ δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Οι Μπακς αποτέλεσαν την πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής ομάδα που έχει αγωνιστεί ο Τούρκος φόργουορντ (από το 2006), γεγονός που τον έχει συνδέσει έντονα με την πόλη.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος: “Μου αρέσει πραγματικά πολύ αυτή η ομάδα γιατί είναι η πρώτη μου ομάδα στο ΝΒΑ. Με επέλεξαν στο Ντραφτ. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Χερμπ Κολ (ιδιοκτήτης των Μπακς). Βρισκόταν πάντα εκεί για μένα όλα αυτά τα χρόνια.”

Η δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί τον έχουν δυσαρεστήσει πολύ. Η συνεχής αναδιοργάνωση που εφαρμόζεται κάθε χρόνο δεν έχει αποτέλεσμα. Ο γενικός διευθυντής Τζον Χάμοντ άλλαξε ριζικά το περυσινό επιτυχημένο ρόστερ, που έφτασε στα πλέι οφ, φέρνοντας 11 νέους παίκτες αλλά και προπονητικό επιτελείο κάτι που σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς αποδιοργάνωσε εντελώς τον Ιλιασόβα.

“Είναι πολύ απογοητευτικό. Ήρθα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έπαιζα με την Τουρκία και βρήκα μια καινούρια ομάδα με καινούριος προπονητές”, τόνισε ο Ιλιασόβα και συνέχισε: “Αυτό για το οποίο είμαι ενοχλημένος είναι ότι κάθε χρόνο περνάμε την ίδια κατάσταση. Πέρυσι, μπήκαμε στα πλέι οφ και τώρα ξεκινάμε από την αρχή . Είναι πολύ απογοητευτικό”.

Οι Μπακς, από τη μεριά τους, είναι “ανοιχτοί” σε προσφορά ανταλλαγής για οποιοδήποτε παίκτη, συμπεριλαμβανομένου και του Τούρκου διεθνή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…