Κεντρική Διεθνή Ετοιμάζει “μπαμ” με Λαβρίνοβιτς

Ετοιμάζει “μπαμ” με Λαβρίνοβιτς

navarro lavrinovic

navarro-lavrinovic

Ο τραυματισμός του Σον Τζέιμς έχει προβληματίσει άπαντες στο “στρατόπεδο” της Μακάμπι Τελ Αβίβ και η ανίχνευση στην αγορά για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του συνεχίζεται. Σύμφωνα με ΜΜΕ από το Ισραήλ η “ομάδα του λαού” ετοιμάζει “μπαμ” με τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς.

Ο Τζέιμς χάνει την σεζόν με κήλη στη μέση αλλά επειδή οι υποχρεώσεις της Μακάμπι τρέχουν, η περίπτωση του Λιθουανού σέντερ της Μπουντιβέλνικ δεν γινόταν να αφήσει ασυγκίνητο τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο πολύπειρος άσος που ανακηρύχθηκε MVP στον τελικό του Κυπέλλου Ουκρανίας το οποίο κατάκτησε η ομάδα του, φαντάζει ως ιδανική επιλογή για αντι-Τζέιμς αφού γνωρίζει πολύ καλά και τα κατατόπια της… Ευρωλίγκα.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία οπότε αν ο Λαβρίνοβιτς μετακομίσει στη Μακάμπι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα προσφέρει πολύ σημαντική βοήθεια κοντά στο καλάθι σε μία περίοδο ειδικά που οι Κυπελλούχοι Ισραήλ “μάχονται” προκειμένου για το πλεονέκτημα έδρας ενόψει της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκα.

Ο 34χρονος διεθνής άσος έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 12 αγώνες για το πρωτάθλημα Ουκρανίας έχοντας μέσο όρο 15,3 πόντους και 7,3 ριμπάουντ και σε 4 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 18,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ. Επίσης έδωσε το “παρών” και σε 10 αγώνες για την Ευρωλίγκα (σ.σ. στην πρώτη φάση) με μέσο όρο 15,1 πόντους και 5,3 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…