Κεντρική Α1 Άρης Επίσκεψη από το ΤΕΕΕΑ

Επίσκεψη από το ΤΕΕΕΑ

ARIS
Τους μαθητές από το ΤΕΕΕΑ Β’ Ανατολικής Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν οι παίκτες του Άρη στην σημερινή τους προπόνηση, όπως γνωστοποίησε η ομάδα με ανακοίνωση. Οι “κιτρινόμαυροι” συνομίλησαν με τα παιδιά υπέγραψαν αυτόγραφα και σούταραν παρέα μιας και όλοι οι μαθητές που βρέθηκαν στο γήπεδο παίζουν στην σχολική ομάδα μπάσκετ.

Στα του αγωνιστικού, ο Αντώνης Ασημακόπουλος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ο Ευθύμης Τσακαλέρης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Όμορφες και ξεχωριστές στιγμές πέρασαν οι παίκτες του Άρη στην προπόνηση της Πέμπτης (20/02), καθώς δέχθηκαν επίσκεψη από τους μαθητές του ΤΕΕΕΑ Β’ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Ειδικό Λύκειο). Οι μαθητές συνοδεύονταν από τη γυμνάστρια του σχολείου, κ. Μάγδα Καρρά και τον καθηγητή, κ. Δημήτρη Μπουραντά.

Οι αθλητές του Άρη υπέγραψαν καπέλα που προσέφεραν στους μαθητές του Ειδικού Λυκείου, ενώ και αυτοί με τη σειρά τους είχα δώρα για τους παίκτες του Άρη! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά από το ΤΕΕΕΑ Β’ Θεσσαλονίκης που επισκέφθηκαν το “Nick Galis Hall”, παίζουν μπάσκετ στην ομάδα του σχολείου τους και μάλιστα επιδόθηκαν σε σουτ με τους παίκτες της ομάδας μας και μίλησαν μαζί τους για την ομορφιά του αθλήματος.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Ασημακόπουλος ακολούθησε το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ευθύμης Τσακαλέρης προπονήθηκε κανονικά.”

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …