Κεντρική Α1 ΑΕΚ Βοήθεια για την Κεφαλονιά

Βοήθεια για την Κεφαλονιά

kotsatos

Και η ΑΕΚ συμμετέχει στον αγώνα διαρκείας για στήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς. Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΑΕΚ αναλογιζόμενη τον κοινωνικό της ρόλο και το γεγονός ότι το μέγεθος της ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια του αθλητισμού, στέκεται στο πλάι των πληγέντων του μεγάλου σεισμού της Κεφαλονιάς. Με απόφαση του προέδρου της ΑΕΚ Κωνσταντίνου Κοτσάτου ο σύλλογος θα αποστείλει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες στιγμές, ως ελάχιστο δείγμα στήριξης σε αυτούς.

Στο πλαίσιο αυτό από την Τρίτη 11/02 μέχρι και την Παρασκευή 21/02 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δεκελείας 138-140, 09:00-17:00) θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα μακράς διαρκείας) και νερά (σε εμφιαλωμένες συσκευασίες) για να αποσταλούν εν συνεχεία στη Κεφαλονιά.
Ο κόσμος της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά θα δείξει την διαφορετικότητα του και ο σύλλογος ότι πάντα στέκεται στο πλάι αυτών που χρειάζονται τη βοήθεια μας”.

 

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Το σοκ στη χώρα του Οξύλου

“Αν η οικογένεια δεν έχει οικονομικές δυνατότητες, να σκεφτούν ώριμα και σοβαρά τι ά…