Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έκαναν λάθη οι διαιτητές”

“Έκαναν λάθη οι διαιτητές”

markopoulos-vlemma
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και ο κ. Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη τύπου μίλησε για δύο διαφορετικά παιχνίδια: Αυτό του αγωνιστικού χώρου και αυτό των διαιτητών.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε συγκεκριμένα μετά τον αγώνα: ” Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλή ομάδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα όπου είναι καταξιωμένοι.

Το παιχνίδι είχε 2 όψεις: μία όπως ήταν μέσα στο γήπεδο και μία όπως σφύριξαν οι διαιτητές. Σφύριξαν διαφορετικά σε ορισμένες φάσεις. Αξίζαμε κάτι καλύτερο και κάτι παραπάνω σαν ΠΑΟΚ. Είχαμε ξαφνικό πρόβλημα με τον Μπόγρη.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον Ολυμπιακό .Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, έβαλε τη μπάλα μέσα και μετά έξω και μας δυσκόλεψε. Στο 2ο ημίχρονο δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έβαλε μεγάλα σουτ και πήρε στο τέλος το παιχνίδι. Για την τελευταία φάση δεν σφύριξε σωστά ο διαιτητής.

Δε θυμάμαι ποτέ άνθρωπο της διοίκησης να πάει στην κλήρωση των διαιτητών, όπου βλέπετε πολλές φορές τι γίνεται.”

Για τις εντολές που έδωσε στην τελευταία φάση: “Ήθελα να παίξουμε ένα παιχνίδι πικ εν ρολ στο κέντρο με τον Κούπερ και τον Χαραλαμπίδη και οι υπόλοιποι παίκτες να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεχτούν παγίδα αυτοί οι δύο.”

Από πλευράς παικτών, για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάρκ Πέιν ο οποίος δήλωσε: “Είναι πολύ απογοητευτικός ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ για να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και μας πειράζει που δεν κερδίσαμε. Όμως πλέον, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται.”

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο παιχνίδι αν μπορούσε να γυρίσει πίσω: ” Ίσως υπήρχαν 2 κατοχές και κάποια λάθη που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε, ενώ έγιναν λάθη πιστεύω και στο rotation.”

Για την τελευταία φάση του αγώνα: “Δε συζητήσαμε τίποτα για την τελευταία φάση στα αποδυτήρια. Δεν την είδα, ούτε μέσα στον αγώνα. Είχα άλλη δουλειά στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.”

Για το ποια στοιχεία κρατάει από το παιχνίδι: “Την ανταγωνιστικότητα, το γεγονός ότι παλέψαμε για κάθε μπάλα και κάθε φάση. Όλα αυτά είναι καλά σημάδια για την ομάδα μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ο Μπιτς εξηγεί πως θα έρθουν οι νίκες με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αύριο (11/5) επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες αντιμετωπίζοντ…