Κεντρική Απόλλων Π. “Άμεση ανασυγκρότηση”

“Άμεση ανασυγκρότηση”

rakintsis kostas

Ο Απόλλων Πάτρας μετρά δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τη βαριά ήττα στο Ρέθυμνο, για να συγκρουστεί με τον ανεβασμένο Άρη. Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής, μίλησε για ανασυγκρότηση μετά τις συνεχείς αποτυχίες, τόνισε τη σημασία ελέγχου του ρυθμού και υπογράμμισε πως στόχος είναι η, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, εξασφάλιση της παραμονής:

“Έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμαστε από δυο άτυχα αποτελέσματα. Ειδικά μετά από την κακή εμφάνισή μας στο Ρέθυμνο, καλούμαστε να ανασυγκροτηθούμε και να διεκδικήσουμε απέναντι στον Άρη τις πιθανότητες νίκης που έχουμε.

Σ’ αυτό το παιχνίδι θα χρειαστεί να ελέγξουμε το ρυθμό και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.

Από πλευράς παικτών, ο Ρόναλντ Ρος, σημείωσε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα που παίζει κοντρολαρισμένο μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε έξυπνες επιλογές στο παιχνίδι μας. Στην επίθεση δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει, ενώ στην άμυνα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε τα ριμπάουντ”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …