Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “H καλύτερη στην Ευρώπη”

“H καλύτερη στην Ευρώπη”

banchi

banchi

Μετά το Παναθηναϊκό η Αρμάνι Μιλάνο θα διασταυρώσει τα ξίφη της αύριο (9/1, 21:45) με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τη δεδομένη στιγμή και ως τη πιο σοβαρή διεκδικήτρια της Ευρωλίγκας.

“Στο ντεμπούτο μας στην έδρα μας για το Top 16 απαιτείται να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην ομάδα που την παρούσα στιγμή θεωρείται η καλύτερη στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα για δύο συνεχόμενες σεζόν και είναι αήττητος στην Ευρώπη. Έχει ένα σύστημα, το οποίο τρέχει για χρόνια και πρέπει να το ελέγξουμε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Η επίθεσή του επικεντρώνεται στον Σπανούλη και διαθέτει αθλητικότητα που του επιτρέπει να είναι αποτελεσματικός στην άμυνα. Θα είναι μία ξεχωριστή βραδιά και η ομάδα πρέπει να δείξει θέληση για να αγωνιστεί εναντίον εκείνης που θεωρείται η πιο σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου”, ήταν τα λόγια του Λούκα Μπάνκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …