Κεντρική NBA NCAA Aaron is the best! (vid)

Aaron is the best! (vid)

aaron gordon mvp

aaron-gordon-mvp

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο NCAA. Αν και πρωτοετής στο Arizona, παρομοιάζεται, ήδη, με τον Blake Griffin των Los Angeles Clippers. Το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 με τις ΗΠΑ και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Όλα αυτά είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς το impact που έχει ο Aaron Gordon στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δεν πρόκειται, όμως, για τις μόνες διακρίσεις (τίτλων ή θετικών σχολίων) που έλαβε ο φόργουορντ/σέντερ των “Wildcats” αφού πρόσφατα ψηφίστηκε χθες ο “Καλύτερος Άνδρας Αθλητής της Χρονιάς” της USA Basketball για το 2013, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον LeBron James.

Ένας τίτλος που απλά επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται και λέγονται για το ταλέντο του, το οποίο δείχνει ικανό να τον φτάσει στην… κορυφή!

Ο Aaron είναι ένας σπουδαίος αθλητής και αυτό για το οποίο του δίνω credit είναι πως είναι ένας παίκτης με υψηλό προφίλ, που ήξερε ότι θα χρειαστούν θυσίες για να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της “Αστερόεσσας“, Billy Donovan, ο οποίος είχε την τύχη να τον κοουτσάρει το περασμένο καλοκαίρι και την ατυχία να τον… αντιμετωπίζει ως αντίπαλο φέτος στο NCAA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…