Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κάλεσμα, αλλά… sold out!

Κάλεσμα, αλλά… sold out!

ziagkos-new

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος άργησε να κάνει την δήλωση-κάλεσμα για τους μεμονωμένους οπαδούς. Ή, τέλος πάντων η επίσημη ΑΕΚ άργησε να την δημοσιεύσει στην σελίδα της στο facebook και τα μηνύματα προθύμων οπαδών της ΑΕΚ “έπεσαν βροχή”. Tα εισιτήρια (που δεν ήταν και πολλά) πάντως για την αυριανή αναμέτρηση στο Ψυχικό εξαντλήθηκαν.

Ανακοινώθηκε και από τη διοίκηση του Ψυχικού στις 4 το απόγευμα. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Sold out! Τα “μαγικά χαρτάκια” εξαντλήθηκαν για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ. Σας περιμένουμε στο γήπεδο…” Ο προπονητής της ΑΕΚ στο κάλεσμά του τόνισε: “Η φωνή του κόσμου είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη φετινή προσπάθεια και τους θέλουμε δίπλα μας και στο αυριανό παιχνίδι”. Όσοι πήραν εισιτήρια πήραν, λοιπόν, ή όσοι τυχεροί συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της ΑΕΚ.

Για την αναμέτρηση ο κ. Ζιάγκος είπε: “Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην Α1, γεγονός που από μόνο του καταδεικνύει το βαθμολογικό και αγωνιστικό ειδικό βάρος του παιχνιδιού. Απαιτείται διαύγεια ψυχική και πνευματική, θέληση και αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα μεγάλο ρόλο θα παίξουν η προσωπικότητα και η εμπειρία των αθλητών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Το κρίσιμο 48ωρο για την εξασφάλιση της άδειας

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο 48άωρο για την ΑΕΚ, αφού η ημερομηνία για την εξασφάλιση πιστο…