Κεντρική Ελευσίνα “Χρειαζόμαστε ενίσχυση”

“Χρειαζόμαστε ενίσχυση”

skarafigas1

skarafigas1
Ο Πανελευσινιακός δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και ηττήθηκε από τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, σημειώνοντας δεύτερη σερί ήττα. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας, στάθηκε στην δυναμική του Πανιωνίου και αναφέρθηκε σε ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του:

“Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τη φάση στο τέλος με τον Ρος, ο οποίος έβαλε καλάθι την ώρα που εγώ χαιρετούσα τον κόουτς. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε! Δημιουργήθηκε πρόβλημα από το πουθενά. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα με μεγάλη δυναμική και μεγάλο ροτέισον στο ρόστερ. Το σερί που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τα τρίποντα του Μπατή στο τέλος της τρίτης περιόδου έκριναν τα πάντα. Εμείς θέλουμε μια προσθήκη, όμως η κοινοτική αγορά δεν είναι εύκολη αυτή την περίοδο. Ίσως είναι πιο εύκολη μια αλλαγή Αμερικανού“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Θωμάς Νίκου πρόσθεσε: ” Ήταν σα να μην υπήρχαμε στο γήπεδο. Δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είχαμε σχεδιάσει. Ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει τώρα να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…