Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τραγικοί στην άμυνα”

“Τραγικοί στην άμυνα”

printezis post

printezis-post

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην κακή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός κάτι που επέτρεψε στην Αρμάνι Μιλάνο να βρει ρυθμό και να φτάσει στην νίκη διά “περιπάτου”:

“Θεωρώ πως κάναμε μια πάρα πολύ κακή άμυνα. Ήμασταν τραγικοί στην άμυνα, δεν θέλω να πω για την αστοχία στην επίθεση. Πέσαμε στην παγίδα, βρήκαν ρυθμό, είχαν πολλούς παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα. Δεν είναι κακό να χάσεις ένα ματς, αλλά όχι όπως χάσαμε σήμερα (σ.σ. χθες)”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Η εμφάνιση ήταν πολύ κακή. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες τις τελευταίες 20 ημέρες και πρέπει να μάθουμε πράγματα από αυτές. Καμιά ομάδα δεν έχει φτάσει αήττητη στο τέλος. Πρέπει να δούμε τι κάναμε, τι λάθη έγιναν, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε. Το TOP-16 είναι μια πάρα πολύ δύσκολη διοργάνωση, το καλό είναι πως και ντεφορμάρισμα να έχεις, μπορείς να το ξεπεράσεις σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα που ήταν 6 ματς”, επισήμανε ο Γιώργος Πρίντεζης και κατέληξε για την Αρμάνι Μιλάνο και για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού:

“Έχει καλούς παίκτες, καλό υλικό, μπήκαν τα σουτ, πήραν ψυχολογία και νίκησαν. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, καλό είναι να μην στεκόμαστε στους τραυματισμούς, αλλά όταν υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και πολλά ταξίδια, υπάρχει κόπωση και ψυχολογική και σωματική. Χρειάζεται καιρό, χρειάζεται δουλειά και προσήλωση στον στόχο μας, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…