Κεντρική Διεθνή Το… έκλεψε ο Όγκουστιν

Το… έκλεψε ο Όγκουστιν

khimki new

khimki-new

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα η Χίμκι κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την οποία “λύγισε” εντός έδρας με 90-87 και παρέμεινε αήττητη σε 13 αγώνες στο δεύτερο όμιλο της βαλτικής λίγκας.

Αντίθετα ήταν η δεύτερη ήττα για το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα το οποίο κρατούσε το διπλό αλλά τα πάντα άλλαξαν μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Αρχικά ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ ισοφάρισε σε 87-87, περίπου στα 3 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη και όλα έδειχναν παράταση. Και όμως ο Τζέιμς Όγκουστιν ήταν αυτός που “μίλησε” τελευταίος. Ένα λάθος του Βίκτορ Κριάπα στην επαναφορά της μπάλας, το εκμεταλλεύτηκε ο Όγκουστιν και αφού έκλεψε, στην συνέχεια “εκτέλεσε” . Το τρίποντό του με την εκπνοή έδωσε το ροζ φύλλο στην Χίμκι και έριξε στο… καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν και ο κορυφαίος για τους νικητές με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μάρκο Πόποβιτς με 11 πόντους και 11 ασίστ. Στον αντίποδα ο Μίλος Τεόντοσιτς τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους και 7 ασίστ ενώ ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ και ο Αλεξάντερ Καούν πρόσθεσαν από 14 πόντους έκαστος.

Νίκη με σούπερ Καλάθη

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Αστάνα του Πατ Καλάθη επιβλήθηκε εντός έδρας της Κράσνι Βόλγκογκραντ με 106-86 και πέτυχε την πέμπτη φετινή της νίκη σε 13 αγώνες. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί πρώτο ημίχρονο όπου με επιμέρους σκορ 62-38 ουσιαστικά “καθάρισαν” την… μπουγάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Καζακστάν σούταραν με ποσοστό 63% (13/21) στα τρίποντα και “μάζεψαν” 17 περισσότερα ριμπάουντ (45 έναντι 28). Ο Καλάθης ήταν σούπερ για τους νικητές και τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους (2/2 βολές, 4/7 δίποντα, 5/5 τρίποντα), 13 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 30 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα. Από τους ηττημένους δεν έφτανε ο Γουίλι Ντιν (24 πόντοι, 10 ασίστ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…