Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο “Τουρνουά διακοπών”

“Τουρνουά διακοπών”

Εθνική νεανίδων

basketa8

Α.Σ. Απόλλων Πατρών, Α.Ε.Ο. Σπόρτιγκ, Α.Ε.Π. Ολυμπίας και Ε.Α. Παραλίας, έδωσαν το παρών στο τουρνουά που διεξήγαγε ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας, στο πλαίσιο των διακοπών των μικρών αθλητών την περίοδο των Χριστουγέννων. Το διήμερο 22-23/12 οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να “διακριθούν”.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε την Κυριακή (22/12), όπου τα τμήματα Μίνι και Προ-Μίνι τέθηκαν αντίπαλα. Το τμήμα Μίνι Αστέρια Αχαΐας αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα της Ολυμπιάδας, όπου και ηττήθηκαν. Ακολούθησε ένας φιλικός αγώνας των τμημάτων Προ-Μίνι της Παραλίας Πατρών απέναντι στα Αστέρια Αχαΐας και τέλος ακολούθησε ο αγώνας Μίνι Κοριτσιών του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Παραλίας Πατρών με τις τελευταίες να επικρατούν.

Η δεύτερη μέρα “έκλεισε” με το απολαυστικό τουρνουά-ηλικιών Παίδων– με την συμμετοχή των Απόλλων Πατρών, Ολυμπιάδας Πατρών, Σπόρτιγκ Πατρών και τον διοργανωτή Αστέρια Αχαΐας. Στον “μεγάλο τελικό” ο Σπόρτιγκ επικράτησε του Απόλλωνα (56-23) και αναδείχθηκε νικητής του τουρνουά. Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια της Ολυμπιάδας κόντρα στον Απόλλωνα (41-33), όπου επικράτησε ο Απόλλωνας και των Αστεριών με το Σπόρτιγκ (21-28) όπου επικράτησε ο Σπόρτιγκ.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας να παραδίδει αναμνηστική πλακέτα στην αποστολή του Απόλλωνα Πάτρας, στην μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα ως ελάχιστο φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στο μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…