Κεντρική NBA Συμπεριφορά… ανταλλαγής
NBA

Συμπεριφορά… ανταλλαγής

andre miller smile

andre-miller-smile

Ένα αναπάντεχο πρόβλημα ήρθε στον αφρό για τους Ντένβερ Νάγκετς αφού ποινή δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Αντρέ Μίλερ για «συμπεριφορά επιζήμια προς την ομάδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ESPN. Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ τέθηκε προσωρινά εκτός ομάδας, με τον Μπράιαν Σο να αντιμετωπίζει την πρώτη σοβαρή κρίση της προπονητικής του καριέρας, σε μία χρονιά που οι “Σβώλοι” προσπαθούν να ορθοποδήσουν μετά τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Στο στρατόπεδο του Ντένβερ δεν δείχνουν διάθεση, πάντως, να ανεχτούν τα καπρίτσια των παικτών τους, πόσω μάλλον του Αντρέ Μίλερ, ο οποίος συμπεριφέρθηκε με τρόπο που δεν συνάδει στην ηλικία και την εμπειρία του στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Αυτό το γεγονός, πάντως, έφερε μεταγραφική κινητικότητα αφού στο άκουσμα της είδησης, δύο ομάδες έκαναν… βήμα μπροστά θέλοντας να συζητήσουν με τους Ντένβερ Νάγκετς την περίπτωση ανταλλαγής με κεντρικό πρόσωπο τον Αντρέ Μίλερ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Σακραμέντο Κινγκς θέλουν να εκμεταλλευτούν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο “Pepsi Center” και να κάνουν δικό τους τον “ιθύνοντα νου” των “Σβόλων“, ο οποίος (ενδεχομένως) μετράει μέρες στο Ντένβερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…