Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στο τέλος… νικητές”

“Στο τέλος… νικητές”

pedoulakis manolopoulos sef

pedoulakis-manolopoulos-sef

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ φτάνει σιγά σιγά καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο το απόγευμα (20/01, 19:30) με φόντο την εξασφάλιση του απολύτου πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι “πράσινοι” δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που τους δίνει μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και αποδεδειγμένη αγωνιστική εξέλιξη.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” τονίζοντας ότι η συγκέντρωση θα αποτελέσει ένα κομμάτι μείζονος σημασίας στην τελική έκβαση του αγώνα.

“Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι το δεύτερο στη σειρά, γιατί μέσα σε έξι μέρες έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός σε ότι αφορά τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, οπότε θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στην τακτική μας. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι!

Οι αναμετρήσεις ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός είναι πάντα ιδιαίτερες, δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, ή τι έχει γίνει στους προηγούμενους αγώνες. Παραμένουν ξεχωριστά παιχνίδια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη.

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις στάθηκε στο γεγονός πως στο “τριφύλλι” έχουν διαγράψει ό,τι έχει γίνει μέχρις στιγμής στη σεζόν θέλοντας πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο: “Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός για τη βαθμολογία στην Ελλάδα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια, ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα μια ξεχωριστή σημασία. Θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και να προχωρήσουμε έχοντας τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Το τι έχει γίνει μέχρι τώρα είτε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, είτε στην Ευρωλίγκα δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε καν! Θα ήταν μεγάλο λάθος. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως και ότι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση. Και θέλουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…