Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σοβαρότητα και προσοχή”

“Σοβαρότητα και προσοχή”

paok pagkos markopoulos time out

paok-pagkos-markopoulos-time-out
Ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες, η προηγούμενη αγωνιστική (12η) αποτέλεσε την επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” θέλει να αφήσει μια και καλή πίσω του τις άσχημες εμφανίσεις και να επεκτείνει το νικηφόρο του σερί στην Χαλκίδα, απέναντι στον Ίκαρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του για να πάρει το ροζ φύλλο:

“Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, καθώς η δυναμική όλων των ομάδων του πρωταθλήματος είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και το κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει. Είναι παιχνίδι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις παραμέτρους του. Η ομάδα του Ικάρου έχει τους παίκτες που θα βρουν τα αδύνατα σημεία του και θα σε. χτυπήσουν σε αυτά εάν δεν προσέξεις. Τρέχουν πολύ μέσα στο γήπεδο, τους αρέσει ο αιφνιδιασμός, παίζουν πολύ καλά το pick-n-roll και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Έχουν κάνει αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ τους, αλλά φαίνεται ότι βρίσκουν χημεία και ρυθμό. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με αρκετά προβλήματα, σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο και για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας“.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έδωσε το παρών από πλευράς των παικτών και πρόσθεσε: “Δεν πρέπει να μας επηρεάζει καθόλου η βαθμολογική θέση του Ικάρου. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν ένα ακόμη αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε, με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά όλη την εβδομάδα, παρά και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τους τραυματισμούς και θα πάμε στη Χαλκίδα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα που τρέχει στο γήπεδο και αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…