Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πρόβλημα στην άμυνα”

“Πρόβλημα στην άμυνα”

Priftis vlema

Priftis-vlema

Στην προβληματική άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο, όπου ο Κολοσσός Ρόδου γνώρισε την ήττα με 86-67.

“Εμείς, όταν προσεγγίζουμε τα παιχνίδια όχι αμυντικά, έχουμε πρόβλημα. Όταν αμυντικά είμαστε συνεπείς, μπορούμε να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν η αρχή του κακού, αλλά και σ’ όλη τη διάρκεια το πρόβλημά μας ήταν το “ένας εναντίον ενός”.

Το Ρέθυμνο παίζει μ’ έναν ιδιαίτερο ρυθμό σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έβαλαν δύσκολα σουτ με κύριο εκφραστή τον Χαρτ, από εκεί κι ύστερα προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε διάφορες τακτικές 5άδες, μήπως και βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσα στο παρκέ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στα πλαίσια της δουλειάς πρέπει να δούμε το video, να διορθωθούμε, να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς , που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου και στον κόουτς Καλαφατάκη“, ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας της Ρόδου.

Από πλευράς παικτών ο Χριστόφορος Στεφανίδης υπογράμμισε: “Ερχόμασταν να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που η θέση της με την ποιότητα της δε συμβάδιζαν. Ξέραμε πως θα έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο. Όλη την εβδομάδα προσπαθούσαμε να μπούμε στο μυαλό τους και να παίξουμε ανάλογα. Δεν τα καταφέραμε. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε σωστά και βρεθήκαμε πίσω με 16 πόντους.

Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, η διαφορά ξέφυγε και μας στοίχισε, επαναλαμβάνω, το πρώτο δεκάλεπτο. Τώρα εμείς καλούμαστε να παίξουμε έναν “τελικό” απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας την άλλη εβδομάδα. Ένας καλός ή κακός μήνας μπορεί να καθορίσει την πορεία σου στο φετινό πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο”.

  • kolossos marousi jpg

    Κολοσσός – Μαρούσι 89-85

    Σπουδαία νίκη για τον Κολοσσό, πλέον ελπίζει στην ήττα του ΠΑΟΚ. Ο Κολοσσός νίκησε το Μαρο…
  • Χέιλ Χάντερ Προμηθέας - Κολοσσός

    Προμηθέας – Κολοσσός Ρόδου 84-79

    Απέφυγε το σοκ στην παράταση ο Προμηθέας Ο Κολοσσός Ρόδου έδειξε άκρως ανταγωνιστικό πρόσω…
  • 6145855 1 jpg

    Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

    Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…