Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πρόβλημα οι τραυματισμοί”

“Πρόβλημα οι τραυματισμοί”

bartzokas pagkos kontini

bartzokas-pagkos-kontini
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο ανεβαίνοντας , έτσι, στη δεύτερη θέση, δείχνοντας να ξεπερνάει το “στραπάτσο” από την Αρμάνι.

Ο  Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στον αξιόμαχο Πανιώνιο. Μίλησε για τους τραυματισμούς που επηρεάζουν την ομάδα αλλά και για την έλευση των νέων παικτών:

“Είναι πάντα δύσκολο να παίξεις με τον Πανιώνιο έξω και λόγω ποιότητας και της καυτής ατμόσφαιρας. Βρεθήκαμε σε κακό momentum. Μετά την ήττα από το Μιλάνο ήταν κακή η συγκυρία. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί κι έχουμε επιβάρυνση. Είχαμε συγκέντρωση και κυριαρχήσαμε σε ριμπάουντ και δημιουργία. Η καλή άμυνα του Πανιωνίου δεν μας στοίχισε. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά  του. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς.

Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να κάνω αλλαγές στη μέση της χρονιάς. Δεν είμαι καλός στο να το υποστηρίξω. Έχουμε κάνει μια δουλειά 6 μηνών κι έχουμε συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς. Πρέπει ο νέος παίκτης να καταλάβει το σύστημά.

Οι προπονήσεις μας είναι συντήρησης για τα δύο παιχνίδια που δίνουμε. Δεν μπορούμε να γνωρίσουμε τα καλά και κακά του. Είχε 3 εβδομάδες αποχή ο Κολινς. Θέλουμε 2-3 εβδομάδες  για να έρθει στο επίπεδο μας”.

Όσον αφορά τον Πέτγουει και την κατάσταση του: “Είναι θέμα ιατρικό. Είναι πολύ καλύτερα. Ο Πετγουεϊ και ο Λο είναι παίκτες που δίνουν ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Οι τραυματισμοί επηρεάζουν την λειτουργία μας ιδίως από την στιγμή που παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα.

Με την Κηφισιά ο Λοτζέσκι έπαθε διάστρεμμα και για  τέσσερις ημέρες ήταν εκτός προπονήσεων. Έπαιξε με τη Μιλάνο χωρίς προπόνηση. Ο Σίμονς χτύπησε με την Κηφισιά. Όλα αυτά δημιουργούν δυσκολίες για μία ομάδα που παίζει δύο παιχνίδια την ομάδα και δεν επιτρέπεται να χάνει.

Είχαμε δύο μέρες για να πάρουμε τον Κόλινς και 2,5 για να πάρουμε τον Μουν. Ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που είχα να κάνω περισσότερο απ’ όλα τα άλλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …