Κεντρική NBA NCAA Ποιος Wiggins; O Embiid! (vid)

Ποιος Wiggins; O Embiid! (vid)

embiid kansas

embiid-kansas

Είναι πρωτοετής, αγωνίζεται στο Kansas και άκουσε τον προπονητή του Iowa State να τον αποθεώνει μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όχι, δεν πρόκειται για τον Andrew Wiggins (αν και αυτός ήταν ο MVP των “Jayhawks“), αλλά για τον Joel Embiid, ο οποίος άκουσε τον Fred Hoiberg να “στάζει μέλι” για το ταλέντο του.

Ο ύψους 2μ10 σέντερ του Kansas πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά στο NCAA, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει την προσοχή όλων. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, να αγωνίζεσαι στην ομάδα του Andrew Wiggins, ο οποίος συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων (δικαίως ή αδίκως είναι άλλο θέμα) και να κάνεις τόσο… “θόρυβο“.

Πιστεύω πως ο Embiid είναι ο καλύτερος παίκτης της χώρας“, τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Iowa State, Fred Hoiberg, θέλοντας να αποτυπώσει με αυτόν τον τρόπο το θαυμασμό του για τα κατορθώματα του “γίγαντα” των “Jayhawks“, ο οποίος μετρά 10.9 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 2.6 κοψίματα ανά παιχνίδι φέτος.

Οι συγκρίσεις με τον Roy Hibbert των Indiana Pacers έχουν ήδη ξεκινήσει από αναλυτές και δημοσιογράφους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όχι κι άσχημα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…