Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πληγωμένη… υπερηφάνεια”

“Πληγωμένη… υπερηφάνεια”

scariolo1

scariolo1

Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται αύριο (24/1, 21:30) τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πληγωμένη υπερηφάνεια μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

“Έχουμε δύο ανοιχτά μέτωπα. Το είναι είναι ότι αντιμετωπίζουμε τους back το back Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι έχουν πληγωμένη υπερηφάνεια μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Έχουν σπουδαίους παίκτες και ακόμα γράφουν ιστορία. Από την άλλη πλευρά πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε αυτήν την έκτακτη στιγμή που υπάρχει μπροστά μας. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στο γήπεδο, να είναι ακριβείς και αποτελεσματικοί“, ήταν αρχικά τα λόγια του Σέρτζιο Σκαριόλο, για να συνεχίσει:

“Επίσης, περιμένουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν. Δεν έχω μπορώ να παραπονεθώ για ό,τι τους ζήτησα στην αρχή: Προσπάθεια και δέσμευση. Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοί μας θα υποστηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…