Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Πήραν άριστα στο Ψυχικό

Πήραν άριστα στο Ψυχικό

psarianos kaldiris tsonos psichiko aek

psarianos-kaldiris-tsonos-psichiko-aek

Ήταν αναμέτρηση κορυφής. Δεν θα ήταν υπερβολή αν έγραφε κανείς ότι ενδεχομένως να πρόκειται για αγώνα από το …μέλλον. Με την έννοια, ότι Ψυχικό και ΑΕΚ είναι “δυνάμει ομάδες Α1”. Το έχουν δείξει με την μέχρι τώρα απόδοσή τους και το έδειξε χθες κυρίως το ανώτερο Ψυχικό. Η “Ένωση” ήταν ανταγωνιστική αλλά κατώτερη των περιστάσεων.

Δόθηκαν χθες μάχες σώμα με σώμα. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές. Προέκυψαν διαμάχες, που πάντως δεν ξέφυγαν από τα όρια. Σε κάθε περίπτωση, οι διαιτητές Ψαριανός, Καλδίρης και Τσώνος σε ένα ματς υψηλού επιπέδου, που δυστυχώς “χάρηκαν” μόνο 300 οπαδοί (τόσους χωράει το γήπεδο), πήραν άριστα. Και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Συνέβαλε σ’ αυτό και η καλή διάθεση των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ που είχε βάλει αρχικά κατά του Καλδίρη για να τα ακούσουν η ΚΕΔ και ο… Ζακεστίδης (από το περσινό ματς!), προχώρησε (διά του Αλέξη Αλεξίου) σε δήλωση ευθύνης πριν από τον αγώνα. Η διοίκηση του Ψυχικού “πήρε από το χέρι” το προεδρικό δίδυμο της ΑΕΚ και παρακολούθησαν όλοι μαζί τον αγώνα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ επέδειξε χαρακτηριστική ψυχραιμία παρά την πίκρα. Όμως, και οι διαιτητές που έπαιξαν αυστηρά 50-50, πήραν άριστα και στην (ψυχολογική) διαχείριση του αγώνα. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι για 39 λεπτά! Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα αν το δει κανείς, το ότι οι δύο Αθηναίοι και ο Αρτινός, o Βασίλης Τσώνος (και περισσότερο εξελίξιμος κατά την εκτίμησή μας) ρέφερι αποχώρησαν από το γήπεδο δίχως πρόβλημα συνιστά μια ένδειξη, που κάτι λέει… Και λογικά ο (κρυφός;) παρατηρητής θα αποχώρησε με καθαρό το σημειωματάριό του από το γήπεδο.

Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς τι συνέβη στο περσινό αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων στη Β΄ Εθνική, με τους Ζακεστίδη, Θεοδωρόπουλο να δίνουν δικαιώματα. Ο πρώτος για την απόδοσή του και ο δεύτερος για τον (άστοχο) διάλογο που άνοιξε μετά το ματς με τους διοικούντες την ΑΕΚ…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…