Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ομάδα… Φάιναλ Φορ”

“Ομάδα… Φάιναλ Φορ”

banchi1

banchi1

Ομάδα για Φάιναλ Φορ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Λούκα Μπάνκι, σε δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport για την αποψινή αναμέτρηση με τους “πράσινους” στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο έμπειρος τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε παράλληλα και στον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρεί αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι.

“Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα για Φάιναλ Φορ. Πρόκειται για ένα σύνολο με βάθος, εμπειρία και παίζει στην έδρα του. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση του ΟΑΚΑ, καλύτερα να μείνει σπίτι του”, ήταν αρχικά τα λόγια του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό:

“Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο επίπεδο της περσινής χρονιάς, γιατί δεν έχει τον Χάινς και τον Παπανικολάου, ενώ τώρα τραυματίστηκε και ο Λο. Όμως και τις δύο περασμένες χρονιές δεν ήταν ο πιο δυνατός και στο τέλος πήρε τον τίτλο”.

Τέλος όσον αφορά την ομάδα του συμπλήρωσε: “Η απόκτηση του Χάκετ μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και μας γεμίζει φιλοδοξίες ακόμη και για να προκριθούμε στα προημιτελικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…