Κεντρική Διεθνή Οι 300 μέρες του Μάικλ

Οι 300 μέρες του Μάικλ

michael murcia

michael-murcia

Η στιγμή που περίμενε ο Πιτ Μάικλ έφτασε και σήμερα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Μούρθια ενώ πραγματοποιήθηκε και η παρουσίασή του από την ισπανική ομάδα.

Ο 36χρονος φόργουορντ ένιωθε σαν… θηρίο στο κλουβί την ώρα που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Μούρθια που του έδωσε ξανά την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ και να αφήσει πίσω του την πνευμονική εμβολή που υπέστη για δεύτερη φορά τον περασμένο Απρίλιο: “Σήμερα είναι μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Περίμενα 300 μέρες γι’ αυτή την στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος”, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός άσος και συνέχισε:

“Όλο αυτό τον καιρό προπονούμουν δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα και σήμερα ήταν η πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και ευχαριστώ την Μούρθια. Ο Αλεχάνδρο Γκόμεζ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Μούρθια) ήταν ο πρώτος που με ενθάρρυνε να επιστρέψω στο μπάσκετ και γι’ αυτόν είμαι σήμερα εδώ”.

Ο Πιτ Μάικλ καταχειροκροτήθηκε από όλους όσους βρίσκονταν στην αίθουσα κατά την στιγμή της παρουσίασής του κάτι που όπως παραδέχτηκε: “πρώτη φορά βιώνω τέτοια εμπειρία, είναι κάτι ξεχωριστό για μένα”. Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Μακεδονικού, του Περιστερίου και της Μπαρτσελόνα επέλεξε την φανέλα με το Νο33 και υποσχέθηκε ακόμα καλύτερες μέρες όταν φτάσει στο 100%.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…