Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να φτάσουμε στα όρια μας”

“Να φτάσουμε στα όρια μας”

scariolo1

scariolo1

Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται αύριο (10/1, 9:30) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι Βάσκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να φτάσει στα όρια της αν επιθυμεί να ανταγωνιστεί τους πράσινους.

“Αντιμετωπίζουμε όχι μόνο μία δυνατή και έμπειρη ομάδα με ένα ρόστερ γεμάτο καλούς παίκτες, αλλά και μία ομάδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή”, δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Οπότε με ταπεινότητα και γνώση ότι πρέπει να φτάσουμε τα όρια μας για να τους ανταγωνιστούμε, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μομέντουμ, προσπαθώντας να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης που ακόμα έχουμε. Ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Πιστεύω ότι μάλλον είναι χαρούμενοι με όσα έχουμε πετύχει τελευταία”.

Από πλευράς παικτών ο Ντέιβιντ Γέλινεκ υποστήριξε: “Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτή τη σεζόν και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το μομέντουμ μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά γνωρίζουμε ποιο είναι το σωστό μονοπάτι.

Είναι πολύ σκληροί, έχουν ψηλούς παίκτες και μπορούν να ανταπεξέλθουν καλά στην άμυνα και να βρουν λύση στα μιςματς. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε αν καταφέρουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…