Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να κερδίσουμε χρόνο”

“Να κερδίσουμε χρόνο”

Βόβορας

vovoras-new

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες κι έτσι θέλει να βαδίσει κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών (13/01, 19:15). Οι “πράσινοι” μπορεί να μην έχουν τη στήριξη του κόσμου τους στο αυριανό παιχνίδι με τους Πατρινούς, αλλά δεν πρόκειται να εφησυχάσουν. Κι αυτό γιατί στόχος τους είναι αφενός να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης, αφετέρου να διατηρηθούν σε φόρμα εν όψει της μονομαχίας που ακολουθεί με την Αναντολού Εφές.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Γιώργος Βόβορας υποστήριξε: “Ο Απόλλων Πάτρας προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, θα παρουσιάσει κάποια καινούρια πρόσωπα και θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί γενικότερα βελτιωμένος στο παρκέ. Όσο για εμάς; Θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση που υπάρχει από το ταξίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε σημαντικά παιχνίδι μπροστά μας, αλλά το μυαλό μας είναι στον αυριανό αγώνα, όπου θέλουμε να “κερδίσουμε” χρόνο για κάποιους παίκτες, να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση, όπως έχει γίνει στους τελευταίους αγώνες. Το ζητούμενο είναι να βγούμε στο παρκέ με ενέργεια και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”.

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ πρόσθεσε: “Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μαχητική ομάδα αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πάτρας. Και το παιχνίδι θα έχει σίγουρα την ιδιομορφία της άδειας εξέδρας, καθώς θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε σε πρώτη φάση την κούραση που υπάρχει μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και το γεγονός ότι προερχόμαστε και θα συνεχίσουμε με μια σειρά σημαντικών αγώνων. Το γεγονός ότι έχει χάσει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια δεν σημαίνει τίποτα. Σεβόμαστε την Πάτρα, όπως σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…