Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

“Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

kolossos priftis

kolossos-priftis

Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας, την προηγούμενη αγωνιστική- θα “ταξιδέψει” ο Κολοσσός Ρόδου στην Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός των “θαλασσίΔημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του (στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου) για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι, στάθηκε στον αγωνιστικό ρυθμό των “κιτρινόμαυρων“: “Ο Άρης προέρχεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα απέναντι στα Τρίκαλα και είναι φυσιολογικό να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, είναι σε καλό αγωνιστικό ρυθμό ιδιαίτερα μετά το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο για τα ημιτελικά.

Εμείς προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και θα επιδιώξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, μαχητικοί και ταυτόχρονα συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι”.

Εκ μέρους των παικτών του Κολοσσού Ρόδου, ο Στέφαν Νάντζφεϊ, σχολίασε για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη: “Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Άρη ο οποίος, ιδίως στην έδρα του, εμφανίζεται δυνατός. Το παιχνίδι αυτό, είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες αφού όποια ομάδα κερδίσει θα βελτιώσει αισθητά τη θέση της στη βαθμολογία, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο κρίσιμο παιχνίδι είναι.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Απέναντι στον Ηλυσιακό δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παρκέ ενώ με τον Ίκαρο χρειάστηκε να κάνουμε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης είναι μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ, πολλούς παίκτες με ποιότητα όπως ο Πελεκάνος, ο Βεζένκοφ και ο Αθηναίου, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.

Επαναλαμβάνω είναι μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ και αρκετή ποιότητα. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον, χρειάζεται να τους προσέξουμε όλους. Η αποχώρηση του προπονητή τους, φαίνεται να τους έχει επηρεάσει, αλλά είναι σίγουρο πως θέλουν να αντιδράσουν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
  • pedoulakis samantoura

    Έκοψαν την πίτα

    Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποίησε…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…