Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να δουλέψουμε στα προβλήματα”

“Να δουλέψουμε στα προβλήματα”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Τέλος στο αρνητικό σερί του, έβαλε ο ΠΑΟΚ μετά την εύκολη επικράτησή του επί του Ηλυσιακού, για την 12η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Οι Θεσσαλονικείς μετά και τον αποκλεισμό τους από το Eurocup, έχουν αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη όπως ανέφερε και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός του “δικεφάλου” μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, σχολίασε: “Ήταν περίεργο παιχνίδι. Δεν ξέραμε τα προβλήματα του Ηλυσιακού ενώ και εμείς είχαμε προβλήματα. Μετά από σερί ήττες δεν είχαμε καλή ψυχολογία, ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που ελέγχει τον ρυθμό ειδικά στα εκτός έδρας ματς και έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό.

Είχαμε τα προβλήματα του Τσόχλα και του Κόνιαρη και υπήρχε και ο τραυματισμός του Κούπερ. Τελικά τον χρησιμοποιήσαμε αφού δόθηκε το ΟΚ από τους γιατρούς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και ήταν θέμα χρόνου το πώς θα ανοίξει η διαφορά. Πρέπει να δουλέψουμε σε αδύνατα σημεία που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηλυσιακό.

Όταν έχεις συνεχόμενα ματς δεν μπορείς κάποια πράγματα να τα βελτιώσεις. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που πρέπει να δουλέψουν. Τώρα θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πολύ καλύτερα και ελπίζουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα πλέι οφ.

Ο Κούπερ έχει ένα χτύπημα στη μέση. Ελπίζουμε πως από εβδομάδα θα είναι πιο έτοιμος να παίξει. Οι νέοι μπαίνουν σε ένα ματς Α1 και αυτό είναι θετικό. Το θέμα είναι το τι θα κάνουν σε ένα ματς που καίει και παίζεται στον πόντο. Το αν παίζουν, εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι”.

Κλείνοντας ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στον Χαραλαμπίδη και τον Πέιν: “Θα βρει τα πατήματά του και αυτός και όλη η ομάδα. Είναι και θέμα το πόσες ευκαιρίες του δίνουμε για να σκοράρει και είναι μια σίγουρη λύση για την ομάδα μας. Όλη την εβδομάδα τον χρησιμοποιήσαμε σαν πλέι μέικερ. Όταν έχεις την μπάλα στα χέρια σου έχεις περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις πιο πολλά πράγματα”.

Ενώ από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Λιάπης σημείωσε: “‘Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί είχαμε αρνητικό σερί. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και παίξαμε σκληρή άμυνα στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα όπως αυτό του Τσόχλα αλλά τελικά κερδίσαμε εύκολα”.

Για το ότι έπαιξε στο “1”: “Αυτό μου ζητήθηκε και το έκανα… Πάντα η ομάδα πρέπει να βρίσκει τις λύσεις και τις βρίσκει μέσα από τους παίκτες που έχει. Έπρεπε να μπω και εγώ στο κλίμα της ομάδας. Έτσι με την βοήθεια των συμπαικτών και του τεχνικού τιμ το έκανα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…