Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μικρά από το ΟΑΚΑ

Μικρά από το ΟΑΚΑ

spanoulis oaka kypello

spanoulis-oaka-kypello

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι “αιωνίων” έφτασε αφού σε λιγότερο από δύο ώρες θα γίνει το τζάμπολ της αναμέτρησης ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός. Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να “κλειδώσουν” την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, την ίδια ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” “καίγονται” για το “διπλό” τόσο για βαθμολοικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Το eBasket.gr βρίσκεται στις επάλξεις για να σας μεταφέρει τα πάντα για το μεγάλο ραντεβού των δύο ομάδων.

17:30 – Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά ο κόσμος του “τριφυλλιού” έχει αρχίσει να συρρέει στο ΟΑΚΑ.

17:40 – Υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το Intercontinental, όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού.

17:55 – Εισιτήρια υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα για τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα το πάρουν απόφαση την τελευταία στιγμή να έρθουν στο Μαρούσι.

18:00 – Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο Στεφάν Λάσμε είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στο παρκέ για τα πρώτα σουτάκια. Όπως είναι λογικό, γνώρισε την αποθέωση από τους περίπου χίλιους φίλους των “πρασίνων”.

18:07 – Σειρά πήρε ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος άρχισε το ζέσταμά του.

18:12 – Η ταχύτητα με την οποία έρχεται ο κόσμος στο ΟΑΚΑ είναι πολύ μεγάλη. Αυτή τη στιγμή το 40% της κερκίδας των οργανωμένων βρίσκεται στις εξέδρες.

18:13 – Κόλινς, ο πρώτος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στο παρκέ από πλευράς “ερυθρολεύκων”.

18:17 – Ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά έμεινε εκτός δωδεκάδας ο Δημήτρης Αγραβάνης.

18:22 – Την πρώτη του γεύση από το ΟΑΚΑ πήρε ο Τζαμάριο Μουν, αν και ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έδειξε να… ασχολείται ιδιαίτερα μαζί του.

18:51 – Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι αποτελείται από τους: Μπράμος, Κάρι, Μπατίστ, Φώτσης, Ούκιτς, Λάσμε, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις.

18:53 – Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι αποτελείται από τους: Μουν, Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Καββαδάς, Κατσίβελης.

18:55 – Η κερκίδα των οργανωμένων φίλων του “τριφυλλιού” έχει ήδη γεμίσει.

19:00 – Οι “πράσινοι” πέρασαν στο παρκέ ξεκινώντας την προθέρμανσή τους.

19:02 – Δύο λεπτά αργότερα, σειρά πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού εν μέσω αποδοκιμασιών.

19:20 – Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο ΟΑΚΑ, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, μία διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε πίσω από την κερκίδα των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού. Χωρίς προφανή λόγο και αιτία υπήρξε ένταση με… κυνηγητό από πλευράς των ΜΑΤ.

19:32 – Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των δύο ομάδων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …