Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο”

“Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο”

obradovic new

obradovic-new

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα στο σημαντικότερο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει περιθώρια για απώλειες μετά και την ήττα της πρεμιέρας στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να παραταχθεί με όλα του τα όπλα απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πάσκουαλ που δείχνει βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό.

Ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός ποντάρει πολλά στον κόσμο της ομάδας, τον οποίο και κάλεσε στο γήπεδο ώστε να ωθήσει τους παίκτες του στην πρώτη τους νίκη στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας.

“Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αγώνες στο TOP-16 είναι πολύ σημαντικοί. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και τώρα αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την Μπαρτσελόνα, μια ομάδα που παίξαμε μαζί στην κανονική περίοδο. Η στήριξη των φιλάθλων μας θα είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να έλθουν στο γήπεδο και να καταλάβουν ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς” δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να συνεχίσει προσθέτοντας:

“Η Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο γύρο καθώς θα έχει δύο νέους παίκτες, τον Όλεσον που είναι καλός σουτέρ και τον Λόρμπεκ ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Όπως πάντα, αυτό είναι ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας και θα πρέπει να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα και στα 40 λεπτά του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…