“Μεγάλη νίκη”

sloukas fotsis

sloukas-fotsisΟ Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και το πήρε, σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς της Ευρωλίγκα με την Φενέρ.

“Θέλαμε να προστατέψουμε την έδρα μας και την ίδια στιγμή θέλαμε πολύ τη νίκη, καταφέραμε και την πήραμε. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές άμυνες, το οποίο μπορεί να μην προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα, αλλά μένει το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, κοιτάμε πως θα βελτιωθούμε και δεν στεκόμαστε στο τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό“.

Ο Φώτσης ρωτήθηκε και για το ματς της ευρωλίγκα απέναντι στην Φενέρ και την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπου δήλωσε: “Θα βρεθούμε απέναντι σε έναν προπονητή που έχει δώσει τα πάντα στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά θα είναι αντίπαλός μας, μόνο μέσα στο γήπεδο.

Αυτός θα προσπαθήσει να νικήσει η ομάδα του, κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για την δική μας. Για εμάς είναι σημαντική η νίκη, όχι για το 4-0 αλλά για τη συνέχεια. Η Φενέρ, έχει μέχρι στιγμής 0-3 αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν την αφήσεις μπορεί να σου κάνει ζημιά και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…