Κεντρική NBA NCAA Μάθημα αλληλεγγύης στο St. Francis

Μάθημα αλληλεγγύης στο St. Francis

saint francis team

saint-francis-team

Η σημασία της λέξης “αλληλεγγύη” είναι τόσο μεγάλη για το NCAA που πολλές φορές οι ομάδες δεν βλέπουν τίποτε άλλο. Είχαμε παρουσιάσει, άλλωστε, πριν από περίπου τρεις μήνες την απίστευτη ιστορία του Zach Holdskins (“Ο ξεχωριστός Holdskins“), ο οποίος κέρδισε μία θέση στο ρόστερ του Florida, αν και πρόδηλο είναι πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Billy Donovan για βασική λύση.

Αυτή τη φορά, το παράδειγμα έδωσε το Saint Francis, κολέγιο στο οποίο αγωνίζεται ο “δικός μας” Γιώργος Αγγέλου (σ.σ.: υιός του προπονητή της Αναντολού Εφές, Βαγγέλη Αγγέλου).

Ο προπονητής των “Red Flash“, Rob Krimmel, σε συνεργασία με την “Team Impact” (σ.σ.: μη κερδοσκοπική εταιρεία που φροντίζει παιδιά με προβλήματα υγείας) πήρε την απόφαση να κάνουν… μέλος του ρόστερ του Saint Francis τον 12χρονο Jorden McClure.

Κι αν οι περισσότεροι εστιάζετε την προσοχή σας στο (πολύ) νεαρό της ηλικίας του Jorden για να την ενσωμάτωσή του στους “Red Flash“, πρέπει να ξέρετε πως το… σπουδαίο της κίνησης δεν έχει να κάνει με αυτό.
Αλλά με το γεγονός πως πρόκειται για ένα παιδί που θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι (!) λόγω ενός ατυχήματος που είχε.

Στο Saint Francis αυτό, όμως, δεν έπαιξε κανέναν ρόλο! Αντίθετα, του έδωσαν μία θέση στην ομάδα, το δικό του χώρο στα αποδυτήρια (όπως βλέπετε στη φωτό) και τη φανέλα με το Νο43, την οποία θα φορά ο μικρός Jorden από εδώ και πέρα.

Το… νέο μέλος των “Red Flash” φρόντισε να καλωσορίσει και ο Γιώργος Αγγέλου (σ.σ.: στη φωτογραφία με το Νο32), ο οποίος ανάρτησε την σχετική φωτογραφία από τα αποδυτήρια στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Είπαμε: Στο NCAA η λέξη “αλληλεγγύη” είναι “σημαία”!

saint-francis-mcclure

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…