Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Καλύτεροι σε όλους τους τομείς”

“Καλύτεροι σε όλους τους τομείς”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma

Ο ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο, άλωσε το κλειστό της Κανήθου, επικρατώντας του Ίκαρου Χαλκίδας με 86-78. Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως οι παίκτες του ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς στο σημερινό αγώνα.

“Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Και στους φιλάθλους της Χαλκίδας, αλλά και στους δικούς μας φιλάθλους. Εμείς θέλουμε γεμάτα γήπεδα. Και εμείς και οι παίκτες. Έτσι γίνεται το μπάσκετ πιο όμορφο. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Όλες οι ομάδες εκτός Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Ξέραμε ότι ήθελαν πολύ να το κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και εκμεταλλευτήκαμε το άγχος τους, ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαμε καλές επιλογές. Σε όλους τους τομείς ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σήμερα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Χαλκίδας. Όταν οι παίκτες το πιστεύουν, όλα μπορούν να γίνουν”.

Από πλευράς παικτών ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε: “Υπήρχε το πρέπει για μας, σε αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Παρά την καλή μας παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και για ένα διάστημα και στο δεύτερο, ο Ίκαρος αντέδρασε, έχει παιδιά με εμπειρία, ο Γιάννης ο Γκαγκαλούδης. Τους δίνουμε συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Πρέπει να δούμε το αύριο και για μας το αύριο είναι ο Κολοσσός.

Θα είναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική, μετράει ουσιαστικά διπλή. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους.

Και της γηπεδούχου ομάδας, αλλά κυρίως στους δικούς μας φιλάθλους που με την παρουσία τους έδωσαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι και μας βοήθησαν πολύ. Όταν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχουν και έκτροπα. Έγινε και ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…