Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Καινούρια Αρχή”

“Καινούρια Αρχή”

Rethymno PAO Giaples

Rethymno-PAO-Giaples

Τη χαρά της νίκης αναζητά το Ρέθυμνο ύστερα από τέσσερα συνεχόμενα, ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα της Κρήτης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το ματς απέναντι στον ουραγό Ηλυσιακό, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανακάμψει.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές, που σηματοδότησε ως “τελικό” την αναμέτρηση στα Ιλίσια:

“Για μας το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ηλυσιακό είναι “τελικός“. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, ώστε να σηματοδοτήσει μία καινούρια αρχή, όσον αφορά στους στόχους και στις βλέψεις της ομάδας για τη συνέχεια. Αυτό το παιχνίδι έρχεται μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, άλλες αναμενόμενες κι άλλες όχι, και γι’αυτόν τον λόγο αισθανόμαστε ότι χρωστάμε κάτι, πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς μας.

Εάν κοιτάξετε τη βαθμολογία θα δείτε ότι ο έκτος με τον τελευταίο έχουν δύο νίκες διαφορά. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Ο Ηλυσιακός διαθέτει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες ο Φάνης Κουμπούρας πρόσθεσε:  “Σίγουρα ο στόχος της ομάδας μου απέναντι στον Ηλυσιακό είναι μόνο η νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, μετά από τέσσερις ήττες, για να ανεβούμε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.  Το να βρισκόμαστε στο μέσο της βαθμολογίας δεν είναι ο στόχος μας.

Έχουμε μάθει να ζούμε σε καταστάσεις πίεσης και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε θετικά.Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά όλη την εβδομάδα και νιώθουμε έτοιμοι. Ο Ηλυσιακός διαθέτει πολύ ποιοτικές μονάδες και αν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να σε “σκοτώσουν“, όμως αν εμείς είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι πιστεύω θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…