Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κάνουμε τα ίδια λάθη”

“Κάνουμε τα ίδια λάθη”

obradovic new

obradovic-new

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο Top 16 της Ευρωλίγκας γνώρισε η Φενέρμπαχτσε. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι κατώτερο των περιστάσεων με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να φύγει με το διπλό από την Κωνσταντινούπολη.

Ο εμπειρος τεχνικός της τούρκικης ομάδας στάθηκε στις μικρές λεπτομέριες που κρίθηκε το παιχνίδι ενώ τόνισε και τα επαναλαμβανόμενα λάθη που κάνουν οι παίκτες του σε κάθε αγώνα.

“Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Χάσαμε λόγω των πολύ σημαντικών αλλά μικρών λεπτομερειών. Για παράδειγμα, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς αστόχησε στο τέλος σε ένα τελείως ανοικτό σουτ. Δεν εννοώ ότι αυτή είναι η αιτία της ήττας μας, αλλά ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία.

Επαναλαμβάνουμε παρόμοια λάθη, τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση για να μην τα κάνουμε συνέχεια. Μιλάμε γι’ αυτά στις προπονήσεις, αλλά τα επαναλαμβάνουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ωστόσο, έχουμε ακόμα 12 παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα”, ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ από πλευράς παικτών ο Εμίρ Πρέλτζιτς πρόσθεσε:

“Δεν ξέρω γιατί, δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο της έντασης που ήμασταν πριν. Δεν βρήκαμε σε όλο το παιχνίδι το ρυθμό μας. Κάναμε μερικά εύκολα λάθη που μας στοίχισε το παιχνίδι. Ωστόσο, έχουμε ακόμα 12 παιχνίδια για να επιστρέψουμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…