Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ικανοποιημένος ο Γιαπλές

Ικανοποιημένος ο Γιαπλές

Rethymno PAO Giaples

Rethymno-PAO-Giaples

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Κρήτη ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές, στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι επετεύχθησαν οι στόχοι που είχαν τεθεί σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση:

“Καλή χρονιά σε όλους. Για εμάς το παιχνίδι ήταν χωρίς σκοπιμότητα. Θέλαμε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας ότι μπορούμε σε κάποια κομμάτια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βάλαμε κάποιους στόχους ανά δεκάλεπτο τους οποίους και πετύχαμε. Το άλλο κομμάτι του παιχνιδιού έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείς να αφήσεις κανένα παίκτη του Παναθηναϊκού σε καταστάσεις ένας-ένας”, τόνισε αρχικά ο Θανάσης Γιαπλές και πρόσθεσε:

“Προσπαθήσαμε και πιστεύω ότι για 25 λεπτά είχαμε ενέργεια. Μας έλειπε ο καινούριος παίκτης που έρχεται αύριο και βέβαια ο Καλαμπόκης που προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε λόγω ενός προβλήματος που έχει, γιατί για εμάς το επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι τελικός. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη“.

Ο Τζάστιν Χαρτ υπογράμμισε με την σειρά του: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Μετά από τις ήττες που είχαμε, παρουσιαστήκαμε με πολλή όρεξη. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, δεν κερδίσαμε αλλά πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…