Κεντρική Ασίστ Shadow Θυμήθηκε τα… παλιά

Θυμήθηκε τα… παλιά

julius nwosou

julius-nwosou

Τον Τζούλιους Νουόσου τον θυμάστε; Οι παλιοί ενδεχομένως να τον ξέρουν. Οι νεότεροι είναι δύσκολο. Πρόκειται, λοιπόν, για έναν παίκτη που είχε περάσει ένα φεγγάρι από τα μέρη μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Νιγηριανός φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι την αγωνιστική περίοδο 1996-’97, με την Ελλάδα να αποτελεί έναν από τους δεκάδες επαγγελματικούς προορισμούς του.

Την τελευταία τετραετία μπορεί να μην αγωνίζεται κάπου αφού κρέμασε τα παπούτσια του, αλλά απ ότι φαίνεται αποφάσισε να βγάλει από τη… ναφθαλίνη το παλτό του.

Ο λόγος; Το ψύχος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ, με το Τέξας να μην έχει ξεφύγει από τη γενικότερη κατάσταση. Οι θερμοκρασίες είναι κυριολεκτικά πολικές, καθώς βρίσκονται διαρκώς πολύ κάτω από το μηδέν, με αποτέλεσμα ο Τζούλιους Νουόσου να… θυμηθεί τη Ρωσία και τη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1995-’96).

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και γράφοντας πως “η τελευταία φορά που φόρεσα αυτό το τζάκετ ήταν το 1995 στη Μόσχα, τώρα η θερμοκρασία είναι τόσο χαμηλή που το Τέξας έχει τρελαθεί” κατέδειξε πως… υπάρχει θέμα στις ΗΠΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…