Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα είναι μία μάχη”

“Θα είναι μία μάχη”

pedoulakis gist

pedoulakis-gist

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκα αποτελεί το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό εν όψει της μεθαυριανής (10/01, 21:30) μονομαχίας με τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι “πράσινοι” θα αναχωρήσουν αύριο νωρίς το πρωί για τη Βασκονία, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει γεμάτο “οπλοστάσιο”.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” μίλησε για τη μονομαχία με τη Λαμποράλ Κούτσα τονίζοντας: “Το παιχνίδι της Παρασκευής δεν θα έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που δώσαμε στην Βιτόρια. Και οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.

Η Λαμποράλ Κούτσα, αν δεν την προσέξεις, μπορεί να σε “σκοτώσει”. Βρίσκει πολλές λύσεις στο τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά με τον Ερτέλ από τα πικ εντ ρολ. Θα είναι πολύ σημαντικό να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό”, για να συνεχίσει απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τους Νοτσιόνι και Πλάις, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο:

Τα πρόσωπα είναι σημαντικά, γιατί από πρόσωπα αποτελούνται οι ομάδες… Και αυτό που μετράει είναι η ομάδα. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την αγωνιστική λειτουργία της Λαμποράλ Κούτσα. Το δικό μας πλάνο, όμως, είναι να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός πως όλοι είμαστε υγιείς“.

Από την πλευρά, του ο Τζέιμς Γκιστ υποστήριξε: “Η Βιτόρια είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Θα είναι μία “μάχη”. Την είδαμε και στο βίντεο, στην ανάλυση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και γίνεται δυνατότερη όταν παίζει στο γήπεδό της. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Όταν είχαμε παίξει στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, δεν είχαμε παίξει δυνατά από την αρχή, όπως θα έπρεπε να είχαμε κάνει. Ήταν πιο επιθετικοί.

Αυτή τη φορά θα πρέπει να είμαστε μαχητικοί από την πρώτη στιγμή. Να βγούμε δυνατά, αποφασισμένοι, έτοιμοι. Είναι σε καλή κατάσταση, έρχονται από μια σημαντική νίκη επί της Μπαρτσελόνα, αλλά και επί της Ουνικάχα Μάλαγα στην Ευρωλίγκα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…