Κεντρική Basket League Άρης “Θέμα… ψυχολογίας”

“Θέμα… ψυχολογίας”

paraskevas mouratidis

paraskevas-mouratidis

Παρότι είχε το ματς στα χέρια του, ο Άρης γνώρισε τελικά την ήττα από τα Τρίκαλα με 82-76 στην παράταση. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Παρασκευάς Μουρατίδης, έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, ενώ τόνισε πως όλα ήταν θέμα ψυχολογίας.

“”Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη τους. Εμείς ερχόμενοι στα Τρίκαλα ξέραμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και για την ομάδα και για την ατμόσφαιρα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, αφήσαμε τα Τρίκαλα να σκοράρουν πολλούς πόντους από τον αιφνιδιασμό. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνα μας και στην επίθεση και σε κάποιο σημείο ελέγξαμε το παιχνίδι.

Σε δύο σημεία περάσαμε μπροστά στο τέλος του αγώνα, αλλά εκεί είχαμε 1/4 βολές και αργότερα επαναλάβαμε ένα λάθος, όπως και το σουτ τριών πόντων που δεχθήκαμε στο τέλος. Οι αθλητές παίζουν το παιχνίδι. Αυτοί καθορίζουν το αποτέλεσμα. Να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά γιατί δεν έκανα μία κίνηση, ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας“, δήλωσε ο Παρασκευάς Μουρατίδης, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος συμπλήρωσε:

“Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια στο δεύτερο μέρος. Εκεί χάσαμε σουτ, βολές, κάποιες τις έχασα εγώ προσωπικά. Μας στοιχίζει πολύ αυτή η ήττα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…