Κεντρική Ελευσίνα “Θέλαμε τη νίκη περισσότερο”

“Θέλαμε τη νίκη περισσότερο”

skarafigkas deiktis

skarafigkas-deiktis

Νίκη οχτάδας σημείωσε σήμερα ο Πανελευσινιακός κόντρα στον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Οι Ελευσίνιοι απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως στην έδρα τους δύσκολα χάνουν. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα μετά τη νίκη επί των Δραμινών, “σκαρφάλωσε” στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του, παρουσιάστηκε ο κόουτς Σκαραφίγκας στην συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας: “Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον ΚΑΟΔ για την πορεία τους. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Εμείς θέλαμε πολύ τη νίκη, αφού έχουμε δύσκολη συνέχεια. Είναι προφανές ότι το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι και αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες.

Σίγουρα όσο κι αν προσπάθησε ο κόουτς (σ.σ. Μάρκοβιτς) υποσυνείδητα οι παίκτες του ΚΑΟΔ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν πιο ελεύθεροι. Για μας σήμερα έγινε ένα μπασκετικό θαύμα, όχι γιατί πήραμε τη νίκη, αλλά γιατί είχαμε να ξεπεράσουμε ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών.

Ο Μάντζαρης έπαιζε με ένα πόδι, ο Φαγιέ κανονικά θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ουσιαστικά αγωνίστηκε χωρίς να έχει κάνει προπόνηση. Επίσης ο Νίκου ήταν εκτός και ο Τέρνερ έκανε ένεση για να παίξει. Έτσι όπως πάει σιγά-σιγά θα αποκτήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες προβλήματα τραυματισμών”.

Από την μεριά των παικτών ο αρχηγός του Πανελευσινιακού Μανώλης Παπαμακάριος, σημείωσε: “Είναι πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε. Δείξαμε πάθος και είχαμε ενέργεια. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και το καταφέραμε.

Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Φαγιέ, ο οποίος παρά το πρόβλημα που έχει έδωσε και την ψυχή του κάτι που είναι σπάνιο για ξένο παίκτη και πρέπει να το υπογραμμίσουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε, ούτε να απογοητευόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…