Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η μπάλα στην εξέδρα”

“Η μπάλα στην εξέδρα”

batzokas ref kypello

bartzokas-ref-kypello

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μπορεί να διεξήχθη πριν δέκα μέρες, αλλά στο “τριφύλλι” δεν ξεχνούν τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι “πράσινοι” εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται εναντίον του προπονητή των “ερυθρολεύκων” καλώντας, παράλληλα, τις Αρμόδιες Αρχές “να επιληφθούν- επιτέλους- και να καλέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξηγήσει επισήμως ποιά είναι “η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα“.

Αναλυτικά:

“Σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις -αφού στο παρκέ δεν τα καταφέρνει να κερδίσει- ο προπονητής του Ολυμπιακού, σε πρόσφατες δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα του ηττήθηκε κατά κράτος, εξακολούθησε να πετά την μπάλα στην… εξέδρα και να προσβάλλει τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου.

Εκφράζοντας, προφανώς, την επίσημη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (εκτός κι αν το έκανε για να γίνει αρεστός στους ιδιοκτήτες κι εργοδότες του) έβγαλε στην επιφάνεια… φαντάσματα και ίντριγκεςπου υπάρχουν βεβαίως μόνο στη φαντασία του, κι αποτελούν προσπάθεια ώστε να κρύψει τις προσωπικές του αδυναμίες.

Επειδή ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, όση λάσπη κι αν εκτοξεύσουν- κάτι που κάνουν συστηματικά εδώ και χρόνια- δεν πρόκειται να πετύχουν το παραμικρό πέρα από το να κλείνουν τα μάτια τους στην σκληρή γι’ αυτούς πραγματικότητα.

Το παρκέ, ο αδιάψευστος μάρτυρας και η βιτρίνα όλων, όχι απλώς δεν δικαιώνει την άκρως προβλέψιμη τακτική τους αλλά ουσιαστικά τους εκθέτει. Επειδή όμως έχουν καταντήσει κουραστικοί, καλούμε τις Αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν- επιτέλους- και να καλέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξηγήσει επισήμως ποιά είναι “η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα“.

Αν γνωρίζει κάποια κατάσταση διαφορετική από την απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο παρκέ επί σειρά ετών, ας την αναλύσει επισήμως εκεί που πρέπει και όχι σε… κλειστό κύκλωμα για εσωτερική κατανάλωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…