Κεντρική Ασίστ Shadow Η ΑΕΚ Περιστερίου τίμησε Νικολάου!

Η ΑΕΚ Περιστερίου τίμησε Νικολάου!

nikolaou mikrofono

nikolaou-mikrofono

Η εκδήλωση της ιστορικής (από το 1958!) ΑΕΚ Περιστερίου είχε το μεσημέρι για άλλη μία φορά επιτυχία. Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του νέου έτους έχει γίνει άλλωστε θεσμός. Μάθαμε, και προφανώς προβάλλεται από άλλες ιστοσελίδες ότι εμπεριείχε και “ειδήσεις”, αφού στο επίκεντρο βρέθηκαν οι αποκαλύψεις του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη για την “Αγιά Σοφιά“.

Όμως, σε ό,τι μας αφορά να μας επιτρέψετε την ιδιαίτερη αναφορά στον δικό μας, Γιώργο Νικολάου, ο οποίος “συνέλεξε” ακόμη ένα βραβείο καρδιάς. Και το προσέφερε για λογαριασμό του συλλόγου ο εκπρόσωπος του δήμου Περιστερίου. Γιατί “βραβεία καρδιάς” είναι τα βραβεία, που κατ’ επιλογήν αποδέχεται ο πιο μάχιμος ρεπόρτερ όλων των αθλημάτων της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος υποσχέθηκε αυτή τη φορά (σε αντίθεση με την βράβευσή του από τον Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας) να μας αποκαλύψει τον “λόγο” που εκφώνησε και το “γιατί” τον έκανε να αποδεχτεί την πρόσκληση από τον πολυπληθέστερο σε Τμήματα σύλλογο μπάσκετ της Αττικής.

Το έργο του οποίου ελάχιστα έως καθόλου έχουμε προβάλλει όλοι μας κι αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Στην ίδια εκδήλωση, εκτός από τον Γιώργο, και τους αριστούχους μαθητές των Τμημάτων της ΑΕΚ Περιστερίου, τιμήθηκαν επίσης οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΚ, Κώστας Γενεράκης και Νίκος Στράτος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Καραφέσκος και η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…