Ζητά… ηρεμία

oaka kosmos

oaka-kosmos

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση… ηρεμίας απευθυνόμενη προς τον κόσμο της εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” ζητούν από τους φίλους τους να παρουσιαστούν όπως πρέπει, ήτοι να αποφύγουν τις ακρότητες και να ενισχύσουν την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μόνο με τη φωνή τους.

Παράλληλα, τονίζουν πως καλό θα ήταν άπαντες να έρθουν έγκαιρα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία, όπως επίσης να συνεργαστούν με τις Αρχές κατά την είσοδό τους στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά:

Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Τη Δευτέρα 20/1/2014 σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ ώστε να ενισχύσετε την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική αλλά αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες, που μόνο ζημιά θα προκαλέσουν. Η ομάδα έχει ανάγκη τη φωνή και την υποστήριξή σας για να πάρει ώθηση. Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός κι εκτός παρκέ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ (ο αγώνας αρχίζει στις 7.30μ.μ. και οι θύρες ανοίγουν στις 5μ.μ.) και σας ζητούμε να είστε συνεργάσιμοι κατά τον έλεγχο στην είσοδο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας.

Και μη ξεχνάτε… Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…