Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ευχαριστούμε τον κόσμο”

“Ευχαριστούμε τον κόσμο”

Vetoulas odigies pagos

Vetoulas-odigies-Apollon
O Απόλλων Πάτρας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε του Ηλυσιακού με 76-67, τερματίζοντας το αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών. Η Διοίκηση της Αχαϊκής ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στα Ιλίσια, για να συμπαρασταθεί και να υποστηρίξει τον Απόλλωνα και έδωσε υπόσχεση για ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο τους πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για την συμπαράσταση τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ηλυσιακό.

Η συμπεριφορά τους στις κερκίδες του γηπέδου ήταν υποδειγματική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, και η στήριξή τους έδωσε επιπλέον ώθηση στους παίκτες μας για την κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Απόλλωνα ευχαριστούν όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο των Ιλισίων το προηγούμενο Σάββατο, και υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα ζητάει από το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, καταρχήν στο επόμενο εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ίκαρο LusyHtl, αλλά και σε κάθε αγωνιστική και κοινωνική δράση που αναλαμβάνει, όπως έκανε συνέχεια και με συνέπεια μέχρι σήμερα.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, είναι ΟΛΩΝ!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…