Κεντρική Διεθνή “Επικίνδυνος ο Πανιώνιος”

“Επικίνδυνος ο Πανιώνιος”

radonic oaka

radonic-oaka

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει αύριο (29/1. 19:00) τον Πανιώνιο στο Ελληνικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Last 32 του Eurocup. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε πως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν θα είναι εύκολο, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του.

“Αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα και μας δυσκόλεψαν πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούν να γίνουν πρόβλημα για μας, αν παίξουν έτσι και στο Ελληνικό. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για μεγαλύτερο διάστημα. Μόνο έτσι θα ελέγξουμε τον αγώνα και θα φτάσουμε σε θέση να κερδίσουμε. Το ευχάριστο είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ερυθρού Αστέρα.

Από πλευράς παικτών ο Ράσκο Κάτιτς υπογράμμισε: “Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Πανιώνιο. Μας το έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ματς περιορίσαμε τον ΜακΚόλουμ, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτή τη φορά θα θέλει να κάνει μία πολύ καλύτερη εμφάνιση. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί, αν θέλουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…