Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Επικίνδυνη… η Παρτιζάν”

“Επικίνδυνη… η Παρτιζάν”

pablo laso

pablo-laso

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσίασε στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, πετυχαίνοντας το απόλυτο στις νίκες. Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο φιλοδοξεί να έχει ανάλογη πορεία και στο Top 16 της διοργάνωσης, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Ο έμπειρος τεχνικός των “μαδριλένων”, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, υποστήριξε ότι η Παρτιζάν είναι μία επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της, υπενθυμίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του αρχίζει από το μηδέν τις υποχρεώσεις τις στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

“Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες που βγάζουν πολλή ενέργεια. Στο γήπεδό τους, υπάρχει πάντα μια καυτή ατμόσφαιρα, οπότε το να παίζεις στο Βελιγράδι είναι πάντα δύσκολο. Έχουν πολύ ταλέντο στην περιφέρεια με αθλητές σαν το Μιλοσαβλίεβιτς και το Μπογκντάνοβιτς, παίκτες που εξακολουθούν να βελτιώνονται. Ο Κίνσεϊ είναι ένας Αμερικανός που είναι αναγνωρισμένος στην Ευρώπη, ενώ ο Γάλλος σέντερ Λοβέρν παίζει καλά”, ήταν αρχικά τα λόγια του Πάμπλο Λάσο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Η Παρτιζάν είναι μια επικίνδυνη ομάδα, αν δεν είμαστε σε θέση να έχουμε, από την αρχή, το επαρκές κίνητρο και την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι που αλλάζει τα πάντα στην Ευρωλίγκα. Το τι συνέβη μέχρι τώρα δεν μετράει, αρχίζουμε από το μηδέν. Το Top 16 έχει τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και να ξεκινάμε με ένα μεγάλο αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…