Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Εξελισσόμαστε σαν ομάδα”

“Εξελισσόμαστε σαν ομάδα”

banchi

banchi

Η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με 90-85 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα και ο Λούκα Μπάνκι, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά από μία τέτοια σπουδαία νίκη που βάζει για τα καλά την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως οι παίκτες έδειξαν εξαιρετική συνέπεια και αποφασιστικότητα, τονίζοντας παράλληλα πως η Αρμάνι Μιλάνο εξελίσσεται σαν ομάδα, βρίσκοντας διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι.

“Μιλάμε για μία ιδιαίτερη νύχτα, για ένα παιχνίδι που η ομάδα έπαιξε με εξαιρετική συνέπεια και αποφασιστικότητα. Αρχίσαμε αργά, ιδιαίτερα στην άμυνα, μετά αυξήσαμε την ένταση μας κατά τη διάρκεια του δεύτερου και του τρίτου δεκαλέπτου στον αμυντικό τομέα και η αυτοπεποίθηση μας αυξανόταν κάθε λεπτό που περνούσε.

Ήταν ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παιχνίδι για να διαβάσουμε, επειδή έπαιξαν χωρίς ψηλούς, αλλά μπορέσαμε να περιορίσουμε τους Μπιέλιτσα και Κλέιζα, παίζοντας κάποιες στιγμές χωρίς σέντερ και παίξαμε πραγματικά πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε κάθε παιχνίδι βρίσκουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές, απόψε ήταν οι Κανγκούρ και Τζέρελς. Αυτό σημαίνει ότι εξελισσόμαστε ως ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…